Managed hosting door True

Alcadis breidt Wi-Fi-aanbod uit met So Connect

 

Gratis Wi-Fi

Distribiteur Alcadis uit Houten is benoemd tot distributeur van Wi-Fi-leverancier So Connect uit Amsterdam. Hiermee breidt de netwerkspecialist zijn Wi-Fi-portfolio uit.

So Connect, voorheen bekend als So Wifi, levert een social Wi-Fi-tool. Het biedt locatiebezoekers toegang tot het draadloze netwerk via een social login. Bedrijven, voornamelijk uit de horeca- en retailindustrie, krijgen op hun beurt toegang tot marketinggegevens van de gebruikers. Zij kunnen bijvoorbeeld via analysetools marktonderzoek uitvoeren of advertenties naar bezoekers versturen.

De producten stellen naar eigen zeggen service providers, system integrators, resellers en locatiehouders in staat om betere Wi-Fi-diensten te bieden. De oplossingen zijn bedoeld voor de horeca, kleinbedrijven en enterprises.

Alcadis is een netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Het richt zich op internet service providers, operators en het partnerkanaal. Het bedrijf is opgericht in 2001 en heeft het hoofdkantoor in Houten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6274719). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!