Managed hosting door True

Alcadis wordt Benelux-distributeur Aaronia

 

wi-fi

Distributeur Alcadis is benoemd tot officiële distributeur van Aaronia in de Benelux. Met de toevoeging van Aaronia versterkt volgens Alcadis zijn portfolio aan spectrum analyzer producten.

Aaronia is gespecialiseerd in het ontwikkelen van spectrum analyzers en met de toevoeging van deze producten beschikt Alcadis nu naar eigen zeggen over een volledig portfolio aan visualisatietools. De distributeur uit Houten beschikt al over visualisatietools om een wireless spectrum en packet analyse uit te voeren met de producten van MetaGeek. Daar waar MetaGeek zich richt op wifi-netwerken, richt Aaronia zich op alle overige technologieën, zoals Microwave, lte en Bluetooth.

‘Alcadis staat reeds bekend als een draadloos netwerkspecialist en hiermee is ons portfolio verder verstevigd’, zegt Hans van Elsen, cto van Alcadis. ‘We hadden al spectrum analyzer tools voor de bekende wifi-banden, maar met de komst van steeds meer draadloze toepassingen op andere frequenties zijn we om ons heen gaan kijken naar een geschikte fabrikant. Aaronia biedt naast software tools ook realtime handheld spectrum analyzers van 1 MHz tot 20 GHz.’

Alcadis is een netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Partners in de Benelux leunen op de ondersteunende diensten van Alcadis om hun wlan-projecten uit te voeren.

Het Duitse bedrijf Aaronia is gespecialiseerd in het ontwikkelen van spectrum analyzers. Al sinds 2003 ontwikkelen en produceren zij meetapparatuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6231003). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.