Managed hosting door True

Sana Commerce is Microsoft Azure-reseller

 

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

E-commerce-specialist Sana Commerce uit Rotterdam heeft een reseller-overeenkomst gesloten met Microsoft. Hierbij wordt Azure gebruikt voor de e-commerce-oplossing van Sana. Hiermee claimt Sana Commerce een one-stop-shop voor hosting van webwinkels te zijn. Arno Ham, chief product officer bij Sana Commerce, vertelt over het partnerschap.

‘De e-commerce-oplossing van Sana wordt al ruim twee jaar via Microsoft Azure aangeboden. De keuze voor Azure was ruim twee jaar geleden snel gemaakt, omdat Microsoft het beste aanbod van services voorlegde en de oplossingen van Sana zijn ontwikkeld op de Microsoft Stack.

Wij zijn continu op zoek naar verbetering van onze diensten. Vandaar dat we in maart dit jaar hebben samengewerkt met een aantal collega’s in Redmond, waar het hoofdkantoor van Microsoft in de Verenigde Staten is gevestigd, aan een nieuw aanbod voor onze klanten.

Voorheen werden, technisch gezien, alleen virtual machines uitgerold, maar nu maakt Sana gebruik van onder andere web-apps en elastic databases. Hierdoor kunnen wij webwinkels automatisch uitrollen en hoeft er minder tijd te worden vrijgemaakt voor onderhoud.

Daarnaast hebben we per 1 juli dit jaar nieuwe prijsrichtlijnen. Klanten hoeven hierdoor geen apart hostingcontract en licentie-overeenkomt met Sana af te sluiten. Bovendien sluit deze nieuwe manier van uitrollen en hosten aan op de mogelijke koppeling met de nieuwe cloud-erp-systemen Microsoft Dynamics 365 for Operations en Microsoft Dynamics 365 for Financials.’

Channel Awards 2017

Sana Commerce is genomineerd voor de Channel Awards 2017 in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year. Breng nu een stem uit op de genomineerden. Dit kan tot en met 12 november.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6162058). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.