Managed hosting door True

Newgen biedt e-handelsplatform Nederland én India

 

E-commerce

Newgen Payments, een e-handels-startup die is gevestigd in Amsterdam en Delhi, betreedt de Nederlandse markt. Het bedrijf biedt een softwareplatform aan waarmee winkeliers een online webwinkel kunnen opstarten en beheren. Ook digitale marketing, internet-betalingsmogelijkheden en een fraudepreventieoplossing zijn onderdeel van het platform. Daarnaast adviseert Newgen ondernemers hoe zij de Indiase markt kunnen betreden.

Algemeen directeur van Newgen Payments is Sunil Jhamb. Zijn bedrijf wordt financieel mede gesteund door Jan Manten. Beiden zijn afkomstig van Globalcollect, aanbieder van online betaaloplossingen. Dit Nederlandse bedrijf werd in 2014 overgenomen door het Franse Ingenico.

Newgen richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf en legt naast een eenvoudig te gebruiken e-handelsplatform veel nadruk op ict-beveiliging. De anti-fraudeoplossing maakt gebruik van machine learning en detectie-algoritmen om direct verdachte online bewegingen te herkennen, aldus het bedrijf.

'Ons streven is om kleine en middelgrote koopmannen te voorzien van dezelfde middelen en diversiteit aan opties als grotere koopmannen en wel tegen een fractie van de gebruikelijke kosten. Zo stellen wij hen in staat om beter te concurreren en meer marktaandeel te verkrijgen', aldus Sunil Jhamb.

Het bedrijf heeft ook de ambitie ondernemers te helpen de Indiase markt te betreden. Volgens Newgen beschikt India over de wereldwijd snelst groeiende e-handelsmarkt met een breed scala aan betaalmethoden. Ook helpt Newgen met het verkrijgen van vergunningen en permissies van de lokale autoriteiten in India.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5699607). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.