Managed hosting door True

Edwin Bijl is M2M-salesmanager Join Experience

 

Nederlander Edwin Bijl gaat als machine-to-machine (M2M)-salesmanager aan de slag bij het Luxemburgse Join Experience. De leverancier van zakelijke mobiele telefonie is al actief in Luxemburg en België en wil zijn aanwezigheid in de rest van Europa vergroten.

Edwin Bijl is de nieuwe machine-to-machine (M2M)-salesmanager van leverancier van zakelijke mobiele telefonie Join Experience. Eerder was hij salesmanager voor NBA Services en accountmanager bij Agrilight. Ook is hij al sinds juli 2014 betrokken bij Join als M2M-business partner. Door deze achtergrond was Bijl een passende nieuwe aanwinst voor Join Experience. Daarnaast meent hij goed bij de visie van de leverancier te passen. In zijn nieuwe functie houdt hij zich bezig met de sales van heel Europa. ‘Ik zit niet dedicated op de Nederlandse markt.’

Join Experience neutraliseert roaming, wat betekent dat de klanten een transparant overzicht hebben van hun telefonie-kosten, waarbij ze vooraf weten welke kosten ze kunnen verwachten. Daarnaast heeft het telefonienetwerk van één leverancier niet overal een even hoge beschikbaarheid. Om toch deze continue beschikbaarheid te kunnen verzekeren, wordt er bij Join automatisch op het netwerk met de meeste beschikbaarheid overgesprongen. Bijl legt uit dat daarmee een onafhankelijke connectiviteit kan worden geboden die kosteneffectief is.

Bijl zegt dat de oplossingen  geschikt zijn voor zowel grote als kleine bedrijven en voor distributie- en salespartners. ‘We bieden oplossingen voor klanten in de logistieke sector, maar ook voor bijvoorbeeld alarmsystemen en sensoren binnen het internet of things.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5688638). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.