Managed hosting door True

ATS doet overname 'Down under'

 

procesautomatisering

Erwin Jansen (links) schudt de hand van Armin Fahnle (rechts): vertrekkend en aankomend directeur van ATS Australië.

ATS International, een ict-dienstverlener op het terrein van industriële en procesautomatisering met het hoofdkantoor in Haarlem, heeft het Australische Integrated Automation overgenomen. Dit bedrijf uit Melbourne is gespecialiseerd in systeemintegratie, besturing, industriële automatisering en gerelateerde diensten. Het volledige team bij Integrated Automation gaat door onder de naam ATS Applied Tech Systems, samen met de oorspronkelijke teamleden van ATS in Australië.

Armin Fahnle, de nieuwe algemeen directeur van ATS in Australië, zegt over de verkoop van zijn bedrijf: 'Het besluit is genomen toen we ons realiseerden dat alleen een grotere en strategische eigenaar Integrated Automation naar het volgende plan kon helpen in zijn verdere groei.'  

Erwin Jansen, die sinds de oprichting in 2001 van ATS in Australië als directeur actief was, krijgt een nieuwe internationale rol bij de procesautomatiseerder.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5633936). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.