Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xirrus komt met partnerprogramma Xcellerate

 

Samenwerken

Xirrus introduceert het partnerprogramma Xirrus Xcellerate. Dit heeft als doel zijn wereldwijde netwerk van distributeurs en resellers uit te breiden. Het nieuwe partnerprogramma maakt het eenvoudiger voor kanaalpartners om zaken te doen met Xirrus. Het voorziet in nieuwe tools, dealregistratie, een lead generation engine, verkoopportal, lokale ondersteuning en toegang tot Xirrus University.

Met het nieuwe programma kunnen partners hun klanten voorzien van producten en diensten voor het realiseren van snelle draadloze netwerken. Xcellerate omvat drie partnerniveaus: Authorized, Premier en Elite. Deelnemers profiteren van verschillende voordelen en mogelijkheden.

De interactieve verkoopportal van Xirrus is volledig geupdate. Het biedt partners nu mogelijkheden voor dealregistratie ter bescherming van hun marges. Daarnaast biedt de portal nieuwe digitale marketingtools die aansluiten op de specifieke behoeften van partners.

De nieuwe lead generation engine wordt gevoed door een inside sales-team dat zakelijke kansen voor partners identificeert. Dit wordt aangevuld met nieuwe marketinginitiatieven die de merkbekendheid van de partner en Xirrus vergroten.

Xirrus Edge is een tool die partners helpt met de financiële onderbouwing van voorstellen aan hun klanten. De tool geeft sturing aan het verkoopproces en kwantificeert op dynamische wijze de waarde en roi van Xirrus in verhouding tot de concurrentie. Verticale marketingcampagnes op basis van co-branding, datasheets en online bronnen helpen partners overal ter wereld om de producten van Xirrus eenvoudiger in de markt te zetten en te verkopen.

De Xirrus University, een gratis online programma voor technische en verkoopcertificering, leert partners hoe ze de producten van Xirrus aan de man kunnen brengen. Ook biedt het hen mogelijkheden om ideeën en kennis uit te wisselen met andere partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5274110). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.