Managed hosting door True

CeBIT geeft gratis toegangskaarten weg

 

Deutsche Messe, organisator van CeBIT, de grootste ict-beurs ter wereld, biedt it-professionals de kans gratis het evenement te bezoeken in de week van 16 tot en met 20 maart 2015 in Hannover. Dit jaar is het thema de digitale economie (d!conomy) en is China partnerland van de vak- en handelsbeurs. Deutsche Messe verwacht voor de aankomende editie een opkomst van ruim 3500 exposanten en tweehonderdduizend professionele bezoekers uit meer dan honderd landen.

Eén van de thema's onder de d!conomy-paraplu, die op de CeBIT 2015 aan bod komen is, het internet der dingen (IoT: internet of things). Daarnaast is er volop aandacht voor start-ups en innovatieve  bedrijven.

Naast een vakbeurs organiseert de CeBIT een conferentieprogramma. Sprekers zijn onder meer de Amerikaanse invloedrijke econoom Jeremy Rifkin, Glenn Greenwald, de 'Snowden'-journalist van de Britse krant The Guardian, Infosys-topman Vishal Sikka en Olivier Gremillon, de hoogste baas van webkamerverhuurder Airbnb Emea. Ook zullen er diverse topmannen van Chinese ict-bedrijven aanwezig zijn, waaronder van Huawei en Xiaomi.

Volgens Deutsche Messe is er een groeiend enthousiasme onder ict-bedrijven om aanwezig te zijn op de inmiddels puur zakelijke ict-beurs. Een aantal bedrijven heeft zijn aanwezigheid op de komende editie uitgebreid, zoals HP (met partners), Samsung en Intel. Verder keert een aantal spijtoptanten terug. Daaronder zijn bijvoorbeeld Konika Minolta, Alcatel-Lucent, Amazon Web Services en Rittal met Schneider Electric. De Amerikaanse elektronische automaker Tesla geeft voor het eerst acte de présence.

Gratis toegangskaart

Gratis kaarten zijn opvraagbaar via deze link:

http://www.cebit.de/promo?nf62a

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5233413). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.