Managed hosting door True

Jaarbeurs stelt IoT centraal op ICT-beurzen

 

Beursorganisator Jaarbeurs heeft tijdens een bijeenkomst voor standhouders bekend gemaakt dat het centrale thema van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event dit jaar internet of things (IoT) is. Deze vakbeurzen vinden tegelijkertijd op 29 en 30 oktober 2014 plaats in Utrecht. Het centrale thema is onderverdeeld in zeven subthema’s.

In 2013 deden er meer dan honderdtachtig exposanten mee aan de drie vakbeurzen. In totaal kwamen er 8113 mensen naar de beurzen. Voor 2014 verwacht Jaarbeurs vergelijkbare aantallen. Daarnaast worden verschillende seminars en inhoudelijke sessies gepresenteerd in de theaters op en rond de beursvloer. Dit jaar wordt de keynote verzorgt door Yori Kamphuis. In 2013 werd hij uitgeroepen tot 'Futurist of the Year' en hij zal ingaan op de internet of things-revolutie. Verder spreekt it-onderzoeksjournalist Brenno de Winter en demonstreert 'IJskimo' een lifehack op het gebied van social engineering.

Ict-beslissers

Voor de komende editie is het hoofdthema internet of things opgedeeld in de zeven deelthema’s cybersecurity, datagroei en storagecapaciteit, it-servicemanagement en controle, enterprise mobility, datacenter- en infrastructuuroptimalisatie, cloud computing en tot slot privacy, governance en risk management.

Jaarbeurs analyseerde in 2013 de bezoekersgroep van de beurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Hieruit bleek dat ongeveer 70 procent uit ict-beslissers en ict-leidinggevenden bestaat. Zij bezochten de beurzen vooral om op de te hoogte blijven van nieuwe producten en brancheontwikkelingen, vanwege de aanwezigheid van seminars en om contacten met relaties en prospects te onderhouden.

ICT & Logistiek

Tegelijk met de Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event wordt ook de vakbeurs ICT & Logistiek georganiseerd. Hier zijn 111 exposanten aanwezig met de nieuwste innovaties op het gebied van warehouse management systemen, supply chain management, crm-systemen, e-fulfilment oplossingen en meer. Daarbij zijn er diverse experts uit de logistieke sector die gaan spreken over 'papierloos' transport, de toekomst van warehouses en diverse digitale trends binnen de logistiek.

Computable aanwezig en aanmelden

Computable zal uitgebreid verslag doen van de beurzen. Exposanten kunnen persberichten, nieuws, aankondigingen en presentaties sturen naar redactie@computable.nl. Personen die Infosecurity.nl, Storage Expo, The Tooling Event en/of ICT & Logistiek willen bezoeken, kunnen zich vanaf 1 september 2014 aanmelden via http://www.infosecurity.nlhttp://www.storage-expo.nlhttp://www.toolingevent.nl en http://www.ict-en-logistiek.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5153251). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.