Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xerox biedt channelpartners online salestool

 

Xerox

Met de lancering van Xerox SMART Centre (Sales, Marketing, Analysis, Research en Training) hebben channelpartners nu toegang tot diverse tools en materialen op het gebied van marketing, sales en training. Deze gratis website, toegankelijk vanaf elk device, is de nieuwste businesstool van Xerox.

Channelpartners worden hiermee ondersteund om meer prospects te bereiken en de verkoop te stimuleren. Bovendien is alle branche-informatie nu op één plek te vinden.

Wilco van Bezooijen, country general manager ECG bij Xerox: 'Het SMART Centre is bedoeld als tool waarmee salesmedewerkers concurrentieanalyses kunnen uitvoeren en promotiemateriaal kunnen ontwikkelen. Hiermee wordt informatie aan onze partners sneller ontsloten en kunnen zij hun eindgebruikers sneller van dienst zijn.'

Naast het SMART Centre heeft Xerox een nieuwe website gelanceerd voor potentiële partners: Partner met Xerox. Bedrijven die interesse hebben in een partnership met Xerox kunnen aan de hand van hun businessmodel het channelpartnership programma vinden dat het beste aansluit bij hun business. Xerox kan helpen bij het vinden van nieuwe, winstgevende aanpakken. Door Xerox technologie en managed print te combineren met hun eigen unieke oplossingen kunnen partners hun klanten helpen door medewerkers op kantoor hun werk makkelijker te laten uitvoeren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4977524). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.