Managed hosting door True

Ruim 1000 lezers willen HP ElitePad reviewen

 

HP ElitePad 900

De redactie van Computable heeft meer dan duizend aanmeldingen binnen gekregen van lezers die de HP ElitePad willen uitproberen. Slechts vijf van hen zullen de zakelijke tablet toebedeeld krijgen, waarna zij hem twee weken mogen gaan uitproberen. Daarbij is het wel de voorwaarde dat de ElitePad in een zakelijke omgeving wordt getest. Voor het schrijven van een review mogen zij het apparaat houden.

De komende dagen worden de vijf reviewers geselecteerd. Uiterlijk 13 juni 2013 worden zij op de hoogte gebracht van hun deelname. De tablets worden met een korte uitleg en instructie door de Computable-redactie en productexperts van HP aan de vijf recensenten uitgereikt tijdens een lunchbijeenkomst bij Computable in Amsterdam-Noord op 20 juni 2013. De recensies dienen twee weken na ontvangst van de tablet bij de Computable-redactie binnen zijn.

HP ElitePad

De HP ElitePad is 9,2 millimeter dik en weegt 630 gram. De tablet heeft 64 GB aan opslagcapaciteit en beschikt over een camera van acht megapixels. Het scherm is 10,1 inch, wat neerkomt op een diagonaal van 25,7 centimeter. Dit scherm is uitgerust met Corning Gorilla Glass 2 tegen krassen. Ook de aluminium behuizing is zo ontwikkeld dat het tegen een stootje kan.

Het 10,1 inch scherm heeft een displayverhouding van 16:10 waardoor minder scrollen nodig is. Het touchscreen ondersteunt pen of input via stemgeluid. De HP ElitePad is uitgerust met extra stroomvoorzieningen. Met de Expansion Jacket en een extra Jacket-accu kan de hele dag gewerkt worden zonder de zorgen over opnieuw opladen. De tablet kan op kantoor gekoppeld worden waardoor het een desktop-pc wordt. Met de HP ElitePad Expansion Suite kan de zakelijke tablet worden uitgebreid tot een complete business.

HP biedt ondersteuning voor bestaande zakelijke applicaties en voor branchespecifieke software en hardware. De HP ElitePad is aan te passen aan de manier waarop deze wordt gebruikt. De tablet biedt professionele bescherming tegen virusaanvallen en andere dreigingen met HP Client Security, HP BIOS Protection en Microsoft Defender 3.5.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4747883). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.