Managed hosting door True

Centralpoint.nl heeft nieuwe mobiele website

 

Onkangs is de vernieuwde mobiele website van Central Point live gegaan. Daarnaast is de url aangepast van www.centralpoint.mobi naar m.centralpoint.nl.

De vernieuwde mobiele website heeft een simpele navigatiestructuur waarin de populairste categorieën met één klik te kiezen zijn. Daarnaast is er een zoekfunctie om in de 440.000 artikelen van 2300 merkfabrikanten snel te kunnen zoeken.

In de nieuwssectie wordt een overzicht getoond van het actuele ict-nieuws in diverse categorieën.

Bestellen kan volgens de e-tailer eenvoudig via een beveiligde SSL-omgeving, maar is momenteel alleen mogelijk voor bestaande klanten met een eigen account. Via dit account kan men tevens de status en track-trace informatie van de order(s) bekijken, facturen inzien, facturen downloaden in pdf en direct vanuit de mobiele website mailen met de klantenservice.

Het direct afrekenen van order(s) zal in de volgende versie beschikbaar komen, als Mobile Ideal en Mobile Paypal zijn geïntegreerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3682813). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.