Managed hosting door True

Tweakers.net is beste prijsvergelijker en community

 

Tweakers.net, een zustersite van CRN.nl, is tijdens de uitreiking van de Website van het Jaar-verkiezing beloond met twee titels. De grootste consumentenelektronica- en technologiesite van Nederland mag zich een jaar lang 'Beste Community' en 'Beste Prijsvergelijker' noemen.

De Website van het Jaar-verkiezing is een jaarlijks terugkerende publieksprijs, die wordt georganiseerd door MetrixLab en Emerce. Dit jaar kon in 21 categorieën worden gestemd, waarbij stemmers werd gevraagd hun mening te geven over de inhoud, de navigatie en het ontwerp van de populairste Nederlandse websites. In totaal zijn meer dan 1,5 miljoen stemmen uitgebracht.

Tweakers.net was dit jaar, net als vorig jaar, als een van de weinige sites in verschillende categorieën genomineerd. In de categorie Community, waar de site de afgelopen jaren net mis greep, is het dit jaar wel gelukt om te winnen. Daarnaast is de Pricewatch van Tweakers.net verkozen tot Beste Prijsvergelijker én Populairste Prijsvergelijker.

"We zijn uiteraard erg blij met deze erkenning voor onze community en prijsvergelijker", zegt Wilbert de Vries, hoofdredacteur van Tweakers.net. "Tweakers.net is groot geworden dankzij de bezoekers. Hoewel we de afgelopen jaren flink hebben geïnvesteerd in verdere ontwikkeling van de site, is de titel Beste Community een mooi eerbetoon aan onze bezoekers, die blijkbaar ook onze vernieuwingen aan de Pricewatch weten te waarderen."

Pricewatch is als Beste Prijsvergelijker en als Populairste Prijsvergelijker uit de bus gekomen. "Door alle vernieuwingen in onze Pricewatch de afgelopen periode, was deze nominatie in onze ogen meer dan terecht. Dat we in deze categorie ook dit jaar hebben gewonnen, onderstreept dat we ook met onze vergelijker een goede en gewaardeerde dienst leveren."

Tweakers.net concurrerende in de categorie Vergelijk met bekende namen als Kieskeurig.nl, Vergelijk.nl en Beslist.nl. In de categorie Community was er concurrentie van onder meer Hyves , Facebook, Twitter, Schoolbank en Partyflock.

Over Tweakers.net
Tweakers.net is met 3,5 miljoen unieke bezoekers en 65 miljoen pageviews per maand de grootste consumentelektronica- en technologiesite van Nederland. Tweakers.net bestaat ruim tien jaar en is sinds 2006 onderdeel van VNU Media, net als CRN en Computable.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3678644). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Gewoon een super site

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.