Managed hosting door True

Betalen via iDEAL bij Copaco

 

Copaco Nederland biedt de mogelijkheid om weborders direct te betalen met iDEAL. Met iDEAL kunnen resellers hun online aankopen direct en veilig afrekenen. Na het plaatsen van een online bestelling via de webshop van Copaco krijgt de besteller direct toegang tot het internetbankierprogramma van zijn eigen bank.

Door een snelle betaling kan Copaco ook sneller tot levering overgaan. iDEAL betalingen worden direct door Copaco ontvangen en automatisch verwerkt. "Met iDEAL bieden we onze klanten de mogelijkheid om online en direct bij het plaatsen van hun bestelling te betalen. Het grote voordeel is dat zij niet meer hoeven te wachten op een pro forma factuur en dat wij de opdracht direct in behandeling kunnen nemen", vertelt Iwan Kuijpers, algemeen directeur bij Copaco Nederland. "Met deze nieuwe betaalmethode zijn wij onze klanten beter van dienst en bieden we een goed alternatief voor het huidige proces van vooruitbetaling."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3326935). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.