Managed hosting door True

Verdient u geld met sociale media?

 

Verdient u geld met sociale media? Dat vragen CRN en PartnerPerformance zich af in een online onderzoek. Doe mee en maak kans op een Apple iPod shuffle!

Dagelijks zie je collega's op LinkedIN en concurrenten in het ict-kanaal melden dat ook zij een Twitter-account hebben. Maar verdient er nu iemand geld met sociale media in het ict-kanaal? Dell claimt vele miljoenen aan Twitter te verdienen. Graag vernemen wij uw mening Met deze survey vernemen we graag welke sociale media u gebruikt en of dit u zakelijk gezien iets oplevert.

U kunt tot 26 maart deelnemen aan de survey. Onder de deelnemers wordt een iPod shuffle verloot en de resultaten worden gepubliceerd in CRN.

Via deze link kunt u deelnemen aan de survey: http://www.surveymonkey.com/s/SK6WTHV

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3286475). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Goed onderzoek, ben benieuwd naar de uitslagen. Wij doen reeds veel met Social Media, maar je moet geduld hebben en langzaam je netwerk opbouwen.

Ik denk dat Marcel Joosten Centralpoint zijn marketing potje leeg heeft gemaakt, en op elk bericht op CRN moet reageren van ome Joop, vind de reacties naar het kinderachtige gaan, en irritant worden als ik CRN lees, elke uitlating te reageren met Marcel Joosten Centralpoint... Ga wat nuttigs doen aub.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.