Managed hosting door True

OKI partner van vindcreatieven.nl

 

OKI Printing Solutions is vanaf 1 oktober partner van Vindcreatieven.nl, de website die creatieve professionals in contact brengt met het overige bedrijfsleven.

De samenwerking tussen dit platform voor de creatieve industrie en de producent van geavanceerde printers en maxifunktionals geeft Vindcreatieven.nl een nieuwe impuls.  OKI Printing Solutions ondersteunt de activiteiten die gericht zijn op promotie en op het ontwikkelen van ondernemerschap.

Vindcreatieven.nl werd in de zomer van 2008 geïntroduceerd. Doel van dit platform is om creatieve dienstverleners in contact te brengen met het overige bedrijfsleven. Sinds de introductie van Vindcreatieven.nl hebben 3.600 ondernemers uit uiteenlopende creatieve disciplines zich op de site aangemeld. Daarmee maken zij zich beter vindbaar voor opdrachtgevers en collega-creatieven.
In juli introduceerde Vindcreatieven.nl een nieuwe dienst: De Werkbank, de eerste landelijke opdrachten- en vacaturebank die zich exclusief richt op alle disciplines van zakelijk-creatieve dienstverlening. Bedrijven kunnen er kosteloos hun vacatures en opdrachten plaatsen.

Het mondiale concern OKI Printing Solutions, met de Benelux vestiging in Hoofddorp, is producent van geavanceerde printers en maxifunctionals. Volgens Frank Akihary, algemeen directeur OKI Benelux, is de steun aan Vindcreatieven.nl voor de hand liggend: "We hebben veel affiniteit met deze doelgroep, omdat we een gespecialiseerd product maken dat juist bij creatieve professionals aanslaat. Bovendien is het belangrijk dat creatieve bedrijven juist nu wat steun in de rug krijgen, gezien de lastige economische omstandigheden waarin de wereld verkeert."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3083332). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.