Managed hosting door True

Cosyco sluit distributiecontract met Vasco af

 

Value added distributeur Cosyco IT Solutions, met vestigingen in Nederland (Eindhoven) en België (Vilvoorde) en actief op de Benelux-markt, heeft een distributiecontract met authenticatiespecialist Vasco afgesloten.

Vasco ontwerpt en ontwikkelt producten op het gebied van identity authentication voor e-business en e-commerce. Vasco’s identity authentication-software wordt geleverd via de DigiPass security tokens, of als softwareoplossing op mobiele telefoons, laptops en pc’s. Vasco’s VACMAN-producten garanderen een optimale user access controle.

De producten van Vasco worden wereldwijd gebruikt door ruim 250 internationaal opererende financiële instellingen, een duizendtal beursgeoriënteerde bedrijven en overheden in meer dan 60 landen. Daarmee komt het aantal daadwerkelijke gebruikers op meer dan 10 miljoen wereldwijd. Vasco opereert vanaf hoofdkantoren in Chicago en Brussel en diverse verkoopkantoren. De distributie vindt plaats door middel van distributeurs over de gehele wereld. De producten van Vasco vormen een aanvulling op het productportfolio van Cosyco IT Solutions. Vasco heeft onder meer een partnership met F5 Networks en WatchGuard Technologies, waarvoor Cosyco ook de distributie verzorgt.

Cosyco IT Solutions, opgericht in 1981, is een value added distributeur van high-end softwareproducten en services, die haar partners in de business-to-business omgeving in de gehele Benelux bevoorraadt. Cosyco levert hard- en softwareoplossingen alsmede services voor IT security, host connectivity, enterprise application integration en desktop management. Specialisme in deze technologie stelt Cosyco in staat om bedrijven in het gehele proces van evaluatie, installatie en implementatie te begeleiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/303209). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.