Managed hosting door True

Formule WWW werkt voor iedereen die een nieuwe website nodig heeft

 

Purple Cows Unlimited BV lanceert uniek internetinitiatief voor starters, winkeliers, ZZp’ers en andere MKB’ers. Tot nu toe was het een vergeten groep op internet. De kleine ondernemer. Een beetje internetbureau berekent hem of haar al gauw 15 tot 20.000 euro voor een website. Als dat geld er niet is, moet de starter, winkelier of ZZp’er naar een éénpitter, die vaak maar een beperkt deel van alle benodigde werkzaamheden aanbiedt. En het ook nog eens te druk heeft om de website snel op te kunnen leveren.

Formule WWW (www.formulewww.nl) richt zich met een even simpele als doeltreffende oplossing op deze groep en springt in het gat in de markt dat de hippe internetbureaus al jaren laten liggen. Door de bundeling van krachten met alom gerespecteerde toppers op het gebied van vormgeving, copywriting, projectmanagement, conceptontwikkeling, fotografie en SEO hebben de klanten van Formule WWW maar één aanspreekpunt. Die er ook voor zorgt dat een website niet alleen binnen 4 weken on-line is, maar conceptueel ook nog eens boven het maaiveld uitsteekt. Dat bewijst Formule WWW met het concept achter haar eigen website, waarvoor Loekie van der Veen (als marktkoopman op de Haagse Markt een MKB'er pur sang) op humoristische wijze wordt opgevoerd als ‘spokesman'.

Met 13 man/vrouw sterk biedt Formule WWW inmiddels de keuze uit 6 pakketten en 18 extra modules, waardoor er voor elk soort MKB'er wel een ideaal pakket samen te stellen is - vanaf 3.000 euro reeds.
Om hun missie (het voor elke ondernemer bereikbaar maken van e-commerce) kracht bij te zetten, begint Formule WWW vanaf september 2009 met een heuse tour door Nederland onder de veelzeggende naam ‘Jip & Janneke'. Twee medewerkers van Formule WWW zullen hun kennis en expertise in 2 uur durende avondsessies beschikbaar stellen aan geinteresseerde ondernemers.

Formule WWW is een initiatief van Purple Cows Unlimited BV, een gloednieuw marketingcommunicatiebureau dat zich richt op ingewikkelde creatief/strategische trajecten voor A-merken als Fortis Bank Nederland, Gemeente Rotterdam, CheapTickets en SDU Uitgeverij. Zie ook: http://purplecowsunlimited.nl/het-internet-na-19-jaar-eindelijk-echt-voor-iedereen-purple-cows-unlimited-introduceert-formule-www

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3012884). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.