Managed hosting door True

Nieuwe Powertoolshop.nl van Coolblue

 

Online retailer Coolblue lanceert Powertoolshop.nl. Dit is de tweeëndertigste gespecialiseerde site van deze Rotterdamse onderneming. De doe-het-zelver vindt bij Powertoolshop.nl een uitgebreid aanbod van gereedschappen en andere klushulpmiddelen.

De lancering van Powertoolshop.nl past binnen de strategie van Coolblue de consument binnen één productgroep een compleet assortiment te bieden. "In de doe-het-zelfmarkt zit een enorme groei", zegt Pieter Zwart, oprichter en directeur van Coolblue. "Vanwege de recessie gaan steeds meer mensen zelf klussen. Wij bieden daarvoor een uitgebreid aanbod van gereedschappen volgens onze beproefde en succesvolle formule."Powertoolshop.nl biedt onder meer accuboormachines, kitspuiten, schuurmachines, bouwradio's en werkbanken aan. Maar ook schroeven, schuurpapier en borensets ontbreken niet in het assortiment.Net als bij de eenendertig andere Coolblue-webshops geldt dat bestellingen die voor 22.00 uur geplaatst zijn, de volgende werkdag gratis worden afgeleverd. Bovendien kunnen klanten terecht bij de gespecialiseerde helpdesk en winkels in Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Antwerpen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3007307). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.