Managed hosting door True

Panda Software en Stebis BV gaan samenwerken

 

Panda Software Benelux en Stebis BV ondertekenen een strategische overeenkomst om samen te werken op de Nederlandse IT markt.

Stebis BV is actief op de Business-to-Business markt en distribueert reeds computer-randapparatuur voor diverse platformen. Met deze overeenkomst richt Stebis zich nu ook op de antivirus markt.

Panda Software biedt soft- en hardware oplossingen tegen alle mogelijke Internetbedreigingen zoals virussen, wormen, hoaxes en trojans aan alle typen van gebruikers aan. De klantportfolio van Stebis BV bevat zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven. Alle producten van Panda Software zullen aan bestaande én nieuwe Stebis-klanten aangeboden worden.

Als value-added distributeur neemt Stebis BV tevens de installatie en support van de Panda Software producten voor zijn rekening. Om de introductie in goede banen te leiden zal in een eerste fase het Panda Software sales-en technical support team nauw samenwerken met de Stebis medewerkers. Daarna wordt elk Panda/Stebis project individueel begeleid en opgevolgd. Stebis BV biedt in zijn antivirusgamma enkel de beveiligingsoplossingen van Panda Software aan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/298617). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.