Managed hosting door True

Actebis past website aan

 

Actebis Computers heeft recent een aantal aanpassingen doorgevoerd op de website www.actebis.nl. Het implementeren van een online notebookadviseur was hier een onderdeel van.

De homepagina van Actebis is flink aangepast. Zowel klanten als andere geinteresseerden vinden hier nu alle benodigde informatie over Actebis; bedrijfsinformatie, gevoerde merken, aangeboden diensten en natuurlijk toegang tot de webshop.

Dominick Joosten, E-Business manager bij Actebis, over de nieuwe website: "De sleutel voor succes van een website ligt bij de bezoekers! Onze vernieuwde homepagina sluit nu nog beter aan op de informatiebehoeften en de wensen van de klant, maar ook op die van andere bezoekers. Wij streven er dagelijks naar om onze website zo gebruiksvriendelijk, toegankelijk, vernieuwend en herkenbaar als mogelijk te maken."

Notebookadviseur
In de webshop van Actebis kunnen resellers voortaan zelf het juiste notebook vinden met de notebookadviseur. Aan de hand van de geselecteerde specificaties toont de tool alle notebooks die hieraan voldoen. Resellers kunnen zo ook hun klanten direct en snel helpen.

"Onze sales afdeling adviseert dagelijks klanten op het gebied van notebooks. Om ook op onze webshop deze hulp te bieden, hebben wij de notebookadviseur ontwikkeld", aldus Dominick Joosten.

Ondernemer naast de ondernemer
Actebis profileert zich hiermee als de ondernemer naast de ondernemer. Dit doen ze al jaren door een flexibele manier van samenwerken, het aangeboden assortiment en sinds kort ook door hun resellers te helpen met de financiering en e-facturatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2952750). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.