Managed hosting door True

Samenwerking MXSweep en Portland Organic IT

 

MXSweep, leverancier van managed beveiligingsdiensten, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Organic IT, onderdeel van Portland Europe. Organic IT gaat een door MXSweep ontwikkelde online distributieplatform gebruiken, waarmee IT-dienstverleners in hun eigen huisstijl e-mailbeveiligingsdiensten kunnen aanbieden. Dit distributieplatform wordt ook wel Platform as a Service genoemd.

"Wij zijn erg verheugd over de samenwerking met MXSweep en hopen hiermee de awareness en adoptie van SaaS in de Benelux te stimuleren", zegt Kim van Brugge, algemeen directeur van Portland Organic IT. "De portal van MXSweep is het perfecte platform om de dienstverlening aan onze klanten verder te verbeteren. Platform as a Service zorgt voor een grotere autonomie van resellers waardoor zij actief en onafhankelijk hun eigen zaken kunnen regelen."

De overeenkomst met Organic IT past binnen de groeistrategie van MXSweep in EMEA. De onderneming brengt zijn Security as a Service-oplossingen op de markt via gespecialiseerde managed services-distributeurs en maakt hierbij gebruik van een gezamenlijke online partner-portal.

De diensten van de leverancier zijn volledig online beschikbaar op basis van een maandelijks abonnement. Zodra een leverancier van managed services is aangemeld, heeft hij de volledige controle over de diensten die hij verkoopt. Hij kan zelf klanten toevoegen en zijn eigen branding bepalen.

"De portal van MXSweep en Portland biedt IT-dienstverleners in de Benelux een instrument om het leven van resellers zo eenvoudig mogelijk te maken", zegt Edward Grant, managing director bij MXSweep. "IT-leveranciers voegen klanten toe en bedienen hen via de PaaS partner-portal. Onze distributiepartners ‘controleren de meter' één keer per maand en versturen vervolgens de facturen. Zo eenvoudig is het."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2934668). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.