Managed hosting door True

Michel Budel start Business Hardware

 

Ondernemer Michel Budel, zoon van de de bekende ondernemer Guus Budel, heeft onlangs de online shop businesshardware.nl opgericht.

Business Hardware heeft in totaal drie werknemers en levert volgens de website voornamelijk servers, netwerkapparatuur, en bijbehorende software en opties. Voorraden en prijzen worden dagelijks ververst, aldus de website. Alle producten zijn volgens Business Hardware nieuw en voorzien van de originele fabrieksgarantie, tenzij expliciet anders vermeld. Op de site staat als adres een Postbusnummer in Den Haag opgegeven. Het bedrijf is voorlopig per email bereikbaar. "Eind februari 2009 is het bedrijf telefonisch bereikbaar", aldus Michel Budel.

Business Hardware staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27321059. Volgens Michel Budel is zijn vader niet betrokken bij Business Hardware. Hij zegt dat de voorraden van Business Hardware via internationale brokers worden ingekocht.

Guus Budel was betrokken bij de financiering van de online verkoopsite Shops at Work. Michel Budel werkte er tijdelijk in loondienst, maar vertrok samen met zijn vader toen het aandeel van Shops at Work aan investeringsmaatschappij Dvrg werd verkocht. Eind 2008 ging Shops at Work uit Nootdorp failliet. Distributeurs verloren verloren veel geld door het faillissement van de online shop Shops at Work.

Michel Budel meldt op 21 september 2009:

Business Hardware maakt grote stappen vooruit. Business Hardware heeft de afgelopen drie kwartalen grote stappen vooruit gemaakt met het behalen en zelfs overschrijding van haar doelstelling voor 2009! Ondanks de economische situatie weet Business Hardware week op week nog steeds aanzienlijke omzetverhogingen en stijgende marges te realiseren in het zakelijke segment.

Met name de efficiënte organisatie en het direct leveren aan de eindklanten waarbij er bijvoorbeeld geen gebruik wordt gemaakt van voorraden maakt dat de algemene kosten laag blijven en Business Hardware tegen zeer scherpe tarieven kan leveren.

In de verdere slag naar professionalisering is Business Hardware recent verhuisd naar het Quantes Building te Rijswijk (zh). De uistraling en locatie van het pand aan de Laan van Zuidhoorn is een volgende stap naar het bereiken van de status van landelijke speler op het gebied van hard- en softwarelevering aan het zakelijke segment.

Michel Budel zegt hierover het volgende: "Dat we op dit moment zulke stappen vooruit weten te maken is natuurlijk uitstekend. We zijn er echter nog niet.  Met name de verwarring en het ‘op 1 hoop gooien' van de (voormalige) activiteiten van mijn vader Guus Budel beperken mij nog steeds in het kunnen ondernemen. Helaas en zeker onterecht. Voor de goede orde, mijn vader heeft geen enkele betrokkenheid, ook niet in financiële zin, bij Business Hardware en heeft dit ook nimmer gehad.

Ook de verwijzing naar het inmiddels failliete Shops at Work is in zijn geheel niet terecht.  Na de verkoop van mijn belang in Shops at Work was ik enkel actief als werknemer. Dat ik als contactpersoon naar toeleveranciers optrad, hoeft verder niets te zeggen over mijn betrokkenheid bij het faillissement. Op dit moment tonen wij elke dag weer aan dat wij betrouwbare- en solide partner zijn voor onze leveranciers en eindklanten.

Met bovenstaande verklaring hoop ik dat ik nu voor eens en altijd duidelijk heb kunnen maken dat de resultaten en de ambities van Business Hardware er zeker zijn en dat wij dit gezamenlijk met onze partners hopen te bereiken! Ook het feit dat wij tegenwoordig diensten kunnen leveren welke direct betrekking hebben op onze producten maken ons een complete leverancier voor onze klanten!"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2837598). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Als de distributeurs slim zijn, moeten zij alleen leveren aan dit bedrijf als de producten vooraf betaald worden.
Dus eerst betalen dan pas versturen. En hier nooit van afwijken.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.