Managed hosting door True

Economisch tij dwarsboomt Dexcom en Coolblue

 

Dexcom Holdings neemt toch geen "controlerend belang" in retailer Coolblue. De veranderingen in het economisch klimaat hebben tot deze beslissing geleid. Een woordvoerder van Coolblue zegt dat dit in goed overleg gebeurd is.

Dexcom Holdings, eigenaar van onder meer  Dixons en t for telecom, kondigde eind vorig jaar aan een deel van de aandelen retailer Coolblue te willen overnemen. Met het oog op het economisch tij is nu besloten van die aanschaf af te zien. Beide partijen zien nu "weinig toegevoegde waarde in het effectueren van de voorgenomen transactie", zo hebben ze gezamenlijk laten weten.
 
Pieter Zwart, oprichter en directeur van Coolblue: "Na een jaar van toenadering geven we er de voorkeur aan om op eigen kracht onze positie in de markt van personal electronics verder te verstevigen. Prioriteit is onze slagvaardigheid in te zetten om onze groei in de huidige marktsituatie te continueren. Waar mogelijk zullen we uiteraard elkaars kwaliteiten weten te benutten," aldus Zwart.

Richard Emanuel, voorzitter van de Raad van Comissarissen van Dexcom Holdings: "Vanwege de huidige marktomstandigheden zullen we al onze aandacht geven aan onze winkelketens en hun klanten. Daarbij zullen we vanzelfsprekend in contact blijven met Coolblue om gebruik te maken van hun kennis en ervaring op het gebied van technologie en ecommerce."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2781385). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.