Managed hosting door True

Central Point neemt CRN nominatie in ontvangst

 

Online computerverkoper Central Point nam tijdens haar Marketing Meeting de nominatie voor de CRN "Best Business Retailer 2008" Award in ontvangst. Bij de meeting waren meer dan 50 vendoren aanwezig.

De eerste Central Point Marketing Meeting vond plaats op donderdag 30 oktober. Tijdens de druk bezochte meeting namen Central Point oprichters Brian Speelman en Sebastiaan Hooft de nominatie voor de CRN "Best Business Retailer 2008" Award in ontvangst. De Marketing Meeting was voor meer dan 50 vendoren hét moment om de nieuwste trends in online business en marketing te horen, zien en beleven. Met veel aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen in het presenteren online demonstreren van producten en oplossingen via videoclips. De sessies waren gericht op het creëren van meer business. De reacties van de individuele bezoekers waren dan ook zeer positief; "Central Point zet zich hiermee definitief als thought leader op de kaart". Als afsluiter was er nog een demo van de straatvoetballers die model hebben gestaan voor het EA-Sports computerspel FIFA Street. Een aantal vendoren gingen zelfs met hen de strijd in een spontane PANNA-competitie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2757358). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.