Managed hosting door True

OutSystems start partnerprogramma

 

OutSystems, leverancier van het 'All-in-one' Agile ontwikkelplatform, annonceert een nieuw internationaal partnerprogramma.

Doel van het programma is om in samenwerking met partners zoveel mogelijk Agile ontwikkelprojecten in de markt af te ronden. OutSystems levert daarbij het ontwikkelplatform en ondersteunt de partner met de kennis en ervaring om snel en ‘agile' webgebaseerde softwareoplossingen te bouwen. De partner brengt de specifieke branchedeskundigheid in, plus de noodzakelijke projectbegeleiding.

Rob van Kerkwijk, eerder dit jaar benoemd tot Partnermanager bij OutSystems: "Het OutSystems partnerprogramma levert partners een brede reeks ondersteunende diensten, voor verkoop, marketing en implementatie. Belangrijke onderdelen van het nieuwe programma zijn de training en consultancydiensten, om met name de kennis van de partners op het juiste niveau te hebben en te houden. Certificering is daarbij zeer belangrijk. Tegelijkertijd krijgt de gecertificeerde partner toegang tot diensten op het gebied van technische ondersteuning, project sizing en delivery services. Door de aanvullende marketingondersteuning kan de partner ook maximaal gebruikmaken van het OutSystems merk en de positie in de markt."

Arnoud Hablous, Sales Manager Northern Europe: "Partners zijn voor ons essentieel om juist in specifieke verticals onze klanten te ondersteunen, ongeacht of het daarbij om MKB-klanten of multinationals gaat. Het succes van agile development ligt in snelheid, deskundigheid en slagkracht, gelieerd aan kennis en ervaring. Wij zullen nu binnen dit programma onze partners helpen nog succesvoller met hun agile development projecten om te gaan. Agile development is aan een enorme opmars bezig en is succesvoller en populairder dan ooit. Alleen het afgelopen jaar al hebben we in Noord Europa al meer dan 70 verschillende agile projecten gedaan, met en zonder partners. Juist in zo'n snelgroeiende markt is het van belang kennis op peil te houden en de juiste support te kunnen bieden. Middels ons partnerprogramma ondersteunen we de gecertificeerde partners en kunnen we zo de markt de kwaliteit garanderen waar het behoefte aan heeft."

OutSystems onderscheidt twee niveaus. OutPartners leveren applicaties met behulp van OutSystems Express en OutSystems Professional Edition Agile Platform. Zij kunnen met goedkeuring van OutSystems ook de software en diensten verkopen.
Het Certified OutPartners niveau is gereserveerd voor organisaties die de Agile methodologie helemaal hebben omarmd om hun klanten volledige agile web-toepassingen te helpen ontwikkelen, van sizing en scoping tot en met oplevering en support. Certified OutPartners verkopen de gehele reeks OutSystems producten en diensten. Certified OutPartners moeten, om te voldoen aan de voorwaarden onder meer beschikken over meerdere gecertificeerde medewerkers. Additionele voordelen voor de partners betreffen juridische ondersteuning, toegang tot het platform, eenvoudige licentievoorwarden, training, endorsements, sales en marketing support. Daarnaast hebben ze toegang tot het OutSystems Partner Network voor online informatie en software, op respectievelijk het niveau basic edition zowel als professional edition.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2737513). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Rob super te horen dat het goed gaat bij OutSystems, het is een bedrijf die echt weet hoe je agile moet ontwikkelen ik denk ook dat met de plannen die rob heeft met het partnerprogram er zeer veel partners aan board komen, die een strategische keuze willen maken en hogere marges.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.