Managed hosting door True

Cisco kondigt overname PostPath aan

 

Cisco kondigt aan PostPath te willen overnemen, leverancier van e-mail- en agendasoftware. De overname past in Cisco's streven een volledig collaboration platform te leveren.

PostPath biedt op Linux gebaseerde e-mail-, agenda- en collaboration-oplossingen voor zowel grotere als kleine ondernemingen. Met PostPath's software wil Cisco de e-mail- en agendafunctionaliteiten van zijn WebEx Connect collaboration platform uitbreiden en integreren met huidige functies als instant messaging, spraak, video en web 2.0-applicaties. Doel is dat ondernemingen collaboration inzetten om hun bedrijfsprocessen sneller te laten verlopen, zowel intern als tussen organisaties onderling.

Cisco betaalt een bedrag van $215 miljoen in ruil voor alle aandelen van PostPath. De overname wordt verwacht in het eerste kwartaal van Cisco's fiscale jaar 2009. De werknemers van PostPath maken onderdeel uit van Cisco Collaboration Software Group (CSG).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2687885). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.