Managed hosting door True

Traffic4u eerste Microsoft adExcellence member

 

Traffic4u heeft als eerste zoekmachine marketingbureau in Nederland een accreditatie van het Microsoft adCenter behaald.

Deze accreditatie wordt door Microsoft gegeven aan bedrijven die hun expertise hebben aangetoond in het beheren van het advertentieprogramma Microsoft adCenter.

Microsoft adExcellence opleidingsprogramma
Microsoft adExcellence is een opleidingsprogramma waarbij consultants getraind worden om maximaal rendement uit adCenter te halen. Traffic4u kan met het behalen van deze aan haar klanten aantonen dat zij beschikt over kennis inzake adCenter. Tevens krijgt Traffic4u als adExcellence member speciale privileges waarmee de expertise op het gebied van Microsoft adCenter verder ontwikkeld kan worden.

Speciale UK pilot
Traffic4u werkt veel samen met internationale klanten en mede daarom heeft Microsoft Traffic4u uitgenodigd mee te doen aan een speciale internationale pilot vanuit de UK. Hierdoor is Traffic4u het eerste zoekmachine marketingbureau in Nederland dat in aanmerking is gekomen voor de accreditatie.

Over Traffic4u
Traffic4u is een toonaangevend zoekmachine marketingbureau, gespecialiseerd in het goed positioneren van websites in de resultaten van zoekmachines. Traffic4u heeft een divers klantenbestand, waaronder gerenommeerde bedrijven als Philips, KPN, ING, Renault en Transavia.com. Momenteel zijn er voor Traffic4u meer dan 70 specialisten werkzaam op de kantoren in Groningen, Amsterdam, Madrid en Salamanca.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2339195). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.