Managed hosting door True

Excitor benoemt nieuwe channelmanager Benelux

 

Excitor A/S, leverancier van DME push e-mail en mobile device management, heeft Radboud-Jan Haarman benoemd tot channelmanager. Haarman is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het ondersteunen en verder uitbouwen van een effectief partnerkanaal in de Benelux.

Radboud - Jan Haarman is al ruim acht jaar werkzaam in de it-branche. Haarman heeft in het verleden gewerkt voor Dell België / Luxemburg, Getronics PinkRoccade en IceMobile in diverse technisch/commerciële functies. Hij heeft veel ervaring in het opzetten en uitbouwen van het partnerkanaal.

"De belangrijkste reden om over te stappen naar Excitor is de enorme groeimarkt waar de onderneming zich in bevindt, met het aanbieden van de DME push e-mail oplossing ", aldus Haarman. "De functionaliteiten en het toenemende gebruik van mobiele telefoons en aanverwante apparaten voor e-mail en PIM synchronisatie neemt toe, het mobiele werken is een feit. Ondernemingen worden nu geacht om serieus te gaan kijken naar hun mobiele werkomgeving en dienen het beheer en de risico´s van mobiele oplossingen in kaart te brengen. Excitor beantwoordt niet alleen aan de groeiende vraag naar flexibele mobiele e-mail oplossingen, maar biedt tegelijkertijd ook optimale beveiliging, gebruikersvriendelijkheid en uitstekende device managementtools voor het beheer van mobiele apparaten."

Peter Kelleaers, countrymanager Benelux: "Het opzetten van het indirecte verkoopkanaal is van een niet te onderschatten waarde voor de expansie van Excitor in de Benelux. Als Channel Manager zal Haarman zich gaan richten op het opzetten van een betrouwbaar partnerkanaal, het opzetten en uitvoeren van partnerprogramma's met o.a. als doel het verhogen van het kennisniveau door trainings-, opleidings- en certificeringstrajecten en gezamenlijke marketing- en salesactiviteiten opzetten. Met de aanstelling van Radboud-Jan Haarman zullen we de marktpositie van Excitor in de Benelux verder versterken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2235947). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.