Managed hosting door True

Adobe porteert álle applicaties naar het web

 

Niet alleen Office-programma's vinden langzamerhand hun weg naar het web als online-diensten, maar ook de bewerkingspakketten van Adobe zijn binnenkort als webdiensten te gebruiken. Adobe wil in de toekomst al zijn software naar het internet porteren.

Wie zo nu en dan Adobe-software wil gebruiken, hoeft hier geen enorm aanschafbedrag meer voor neer te tellen: een goedkoop abonnement is voldoende. Adobe gaat al zijn softwarepakketten migreren naar het web, al weet het bedrijf donders goed dat er wel eens flink veel tijd overheen kan gaan voor dit project voltooid is. Als één van de beperkende factoren ziet het bedrijf de huidige internetsnelheden, vooral de matige uploadsnelheid van adsl is een mogelijke valkuil.

Op dit moment biedt Adobe één online bewerkingspakket aan, Premiere Express. Dit pakket is niet los te gebruiken, maar wordt via diensten als YouTube en Photobucket aangeboden aan leden van deze diensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2181650). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.