Managed hosting door True

SNE breidt 3Bees uit met emailarchivering

 

In een nieuwe toevoeging aan het 3Bees-programma onder de naam Mail2Archive biedt SNE een complete oplossing aan voor e-mailarchivering en -opslag.

Deze bundel van Zantaz EAS en NetApp helpt bedrijven hun sterk groeiende e-mailstromen beter onder controle te krijgen en zich voor te bereiden op regelgeving aangaande het opslaan en bewaren van de elektronische post.

Vrijwel ieder bedrijf heeft te kampen met een toename in het e-mailverkeer; postbussen van één GigaByte of meer behoren niet langer tot de uitzonderingen. Dit heeft een directe impact op de behoefte aan dataopslagcapaciteit en op de behoefte aan beheersbaarheid van de mail. Vrijwel elke organisatie erkent deze problematiek, maar er heerst veel  onduidelijkheid over de oplossing ervan. Vragen als ‘waar kan ik die e-mail terugvinden', ‘hoe kan ik snel informatie uit verschillende bronnen terugvinden' en ‘hoe integreer je de dataopslag met je e-mailsysteem' zijn allemaal zeer valide.
 
Met de NetApp- en Zantaz-bundel lost SNE veel klantvragen in één keer op, terwijl de klant niet vermoeid wordt met technische uitweidingen. SNE kiest voor een functionele aanpak met een kant-en-klare oplossing, die eenvoudig te implementeren is door de reseller en tegelijkertijd de opslag en de archivering van e-mail voor zijn rekening neemt. Naast de producten biedt SNE in het kader van de oplossing ook trainingen aan voor resellers.
 
Nico de Groot, Senior Consultant bij SNE, verwacht hiermee een behoorlijk aantal drempels weg te nemen voor bedrijven die zoeken naar een structurele oplossing voor hun groeiende e-mailstroom. "We zien uit de markt wel de vraag komen naar een manier om het voor eens en voor altijd goed te regelen. SNE komt daarom met het juiste model om op deze vraag in te spelen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2136144). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.