Managed hosting door True

Online network marketing nieuwe dienst Tam Tam

 

Tam Tam, full-service internetbureau, breidt zijn dienstverlening verder uit. Een nieuwe unit online network marketing adviseert en ondersteunt bestaande en nieuwe klanten op het gebied van sociale netwerken op internet.

Tam Tam haakt hiermee in op de actualiteit van marketing, e-business en communicatie in online netwerken en op online platforms. De unit online network marketing zal doelgericht en meetbaar campagnes voor klanten ontwikkelen. Paul Manuel, partner: "Wij zien deze netwerken als een bijzondere kans voor onze klanten om hun doelgroepen persoonlijk te benaderen en dichter bij hen te staan. We gaan samen met klanten leren om nieuwe vormen van marketing in te zetten. Tam Tam levert hierbij strategisch advies, design en applicatie-ontwikkeling." Het bureau merkt dat er in een duidelijke behoefte wordt voorzien. Paul Manuel: "De inschrijving voor een twee uur durende informatieve sessie met als onderwerp 'Uw bedrijf in Second Life', die op woensdag 31 januari gehouden wordt, is al gesloten wegens groot succes. Een tweede sessie is in voorbereiding."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1850382). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.