Managed hosting door True

PINS verhuist naar Amsterdam

 

Aanbieder van managed web- en applicatiehosting PINS verhuist per 7 december naar Amsterdam.

Jan Willem des Tombe, ceo van PINS, vertelt: "Na de integratie met Loglines was er voor ons maar één keus om onze krachtenbundeling compleet te maken: onze kantoren in Haarlem en Almere achterlaten en samen een ruimer pand in Amsterdam betrekken." Met deze stap benadrukt PINS haar ambitie om te groeien als managed hosting provider.PINS zette in 2006 al enkele stappen om zich nog sterker te manifesteren als betrouwbare managed hosting provider. De integratie met Loglines en de gezamenlijke verhuizing naar Amsterdam zijn daarop het logische vervolg. Het bedrijf groeit in een rap tempo uit zijn jas en heeft daarom behoefte aan extra ruimte om verder gestalte te geven aan de ambities. Des Tombe: "We willen al geruime tijd meer en beter gelegenheid bieden om kennis uit te wisselen door middel van kennissessies en bijeenkomsten; met onze 1600 m² zal dit mogelijk zijn. Onze nieuwe locatie bevindt zich ook dichter bij onze datacenters en is beter bereikbaar voor klanten en leveranciers."
PINS verzorgt de hosting van websites en webapplicaties voor bedrijven op de Nederlandse markt, waaronder Nederlandse Spoorwegen, Laurus, Transavia.com en Corus. Met de recente integratie met Loglines is PINS gegroeid naar een winstgevende groepsomzet van circa  5 miljoen euro op jaarbasis. Met een team van 50 fte in Amsterdam bedient het bedrijf meer dan 15.000 klanten. PINS is business partner van IBM. In 2006 won het bedrijf de IBM Business Partner Award voor New Services. Het nieuwe adres van PINS is:
Zekeringstraat 48
1014 BT Amsterdam
T: 020 891 19 11
F: 020 891 19 12

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1789500). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.