Managed hosting door True

TNO en CMG samen voor mobiel zakendoen

 

HAARLEM - TNO en CMG zijn onder de naam Emfore een joint venture aangegaan voor mobiel zakendoen. Emfore gaat bedrijven begeleiden op het pad naar elektronische handel.

De Nederlandse organisatie voor toegepast natuurwetenschappelijk onderzoek (TNO) en Computer Management Group(CMG) besloten tot de oprichting van Emfore vanwege hun expertise op het gebied van mobiel zakendoen en de gemeenschappelijke ambitie in deze markt een leidende rol te spelen. TNO zorgt voor de strategische inbreng van onder meer lange-termijn adviezen, contentmanagement en informatiebeveiliging. CMG levert zijn bijdrage door te voorzien in de benodigde zakelijke-, technische- en marktkennis. Uitgangspunt voor Emfore is het ontwikkelen van mobiele oplossingen die rekening houden met technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Peter Zuidema, lid van de Raad van Bestuur CMG Benelux: "Emfore is een kroon op onze doelstelling om mobiele diensten te implementeren en exploiteren. De samenwerking met TNO versterkt ons vermogen het succes van deze diensten vroegtijdig te beoordelen." Jan Dekker, voorzitter van de Raad van Bestuur van TNO: " De joint venture met CMG biedt ons een uitstekende mogelijkheid om onze strategische doeleinden voor kenniscommercialisering en ICT verder vorm te geven." Geleyn Meijer, managing partner van Emfore: "De persoonsgebondenheid en locatie van een mobiele terminal zijn de sleutel tot een grote groei van mobiele toepassingen. De vrijetijds- en entertainmentmarkt laat dit al zien. Zodra capaciteit, betrouwbaarheid, beveiliging en gebruiksgemak verbeteren, zullen andere markten volgen."   Manuela Fun  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/12228). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.