Managed hosting door True

Cognizant neemt IoT-specialist Bright Wolf over

 

Cognizant

Cloudspecialist Cognizant, die zich op het Microsoft Azure-platform richt, heeft het Amerikaanse Bright Wolf overgenomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte industrial internet of things (iiot)-oplossingen voor grote bedrijven.

Bright Wolf bouwt voor bedrijven netwerken waarin apparatuur belangrijke data kan leveren. Op die manier kan bijvoorbeeld aan voorspellend onderhoud worden gedaan en kunnen data gebruikt worden om inzichten te genereren. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het automatiseren van de productie, de supply chain en de energievoorzieningen. Ook het moderniseren van legacy besturingssystemen en de human-machine-interfaces neemt Bright Wolf voor zijn rekening. Dit alles met behulp van kunstmatige intelligentie, data-analyse en de cloud.

Met de acquisitie lijft Cognizant een Microsoft Gold Partner in die eerder ook al benoemd is tot AWS Advanced Technology Partner, IoT Competency. Bright Wolf breidt Cognizant’s portfolio van slimme, geconnecteerde producten uit en brengt bovendien expertise mee in het ontwerpen en implementeren van iiot-oplossingen. Er wordt ook geïnvesteerd in een nieuw innovatielab voor iot bij Bright Wolf in het Amerikaanse Raleigh-Durham. Het bestaande Bright Wolf-team zal het kernpersoneel van dit lab vormen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7079485). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.