Managed hosting door True

Arrow gaat Teltonika distribueren in EMEA

 

Arrow Electronics heeft een distributieovereenkomst gesloten met het Litouwse Teltonika, aanbieder van internet of things (iot)-oplossingen. De producten zijn gericht op industriële communicatie, het volgen van bedrijfsmiddelen en personeel en mobiele machine-to-machine (m2m)-communicatie.

Het portfolio van Teltonika bestaat uit meer dan honderd verschillende producten, diverse iot-gerelateerde oplossingen, en hardware- en softwareoplossingen voor het volgen van voertuigen via gprs, 2G, 3G, lre, Bluetooth, GNSS, nb-iot en andere connectiviteitstechnologieën.

De producten zijn voorzien van diverse functionaliteiten, waaronder geofencing, over-the-air firmware-updates, ignition detection, startonderbrekers en spraakoproepen. Daarnaast biedt het bedrijf ook routers, gateways, modems en antennes voor bedrijfsnetwerken en industrieel m2m- en iot-gebruik en draagbare trackers, voor het volgen van bijvoorbeeld vracht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6774939). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Internet of things

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.