Managed hosting door True

Arrow Electronics levert Greenwave Systems in EMEA

 

Technologieleverancier Arrow Electronics gaat Greenwave Systems leveren in de EMEA-regio. De nadruk ligt hierbij op Greenwave’s Axon Predict, dat edge-intelligentie biedt en bedrijven volgens de partijen ‘voorziet van de informatie die ze nodig hebben om hun it-assets te begrijpen en verbeteren’. De oplossing wordt aangeboden via Arrow’s cloudplatform ArrowSphere.

‘De innovaties van Greenwave Systems maken zowel single-source management mogelijk, evenals de automatisering van verschillende netwerken en apparaten zoals gateways, routers, mobile control-apps en elk apparaat dat met sensoren is uitgerust’, aldus Alexis Brabant, salesverantwoordelijk op het gebied van Arrow’s computing solutions business in EMEA.

Het portfolio van Greenwave System bestaat uit een scala aan verticale systemen, zoals home automation, energiebeheer, media- en asset-tracking. Het iot-bedrijf is opgericht in 2008 en heeft het hoofdkantoor in Californië. In Europa heeft de onderneming een vestiging in Birkerød, vlakbij Kopenhagen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6704509). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.