Managed hosting door True

ICT Group en IoT.nxt worden IoT-partners

 

Internet of things

De Barendrechtse ict-dienstverlener ICT Group en IoT.nxt gaan samenwerken op het gebied van het internet of things (IoT). IoT.next levert een platform dat horizontale integratie biedt van verschillende data-eilanden. Door alle data van verschillende devices en infrastructuren in één platform te verwerken, komen volgens de ICT Group nieuwe verdienmodellen voor verschillende verticale markten naar voren.

Frank Snijders, business development-verantwoordelijke bij ICT Group: ‘Verschillende sectoren hebben nu te maken met ongestructureerde en aparte data afkomstig van verschillende bronnen. Met dit partnerschap kunnen onze klanten profiteren van één ecosysteem, waardoor data verandert in toegankelijke informatie die kan leiden tot meer omzet’.


Edge tot cloud

IoT.nxt focust op het leveren van software en hardware-oplossingen voor het internet of things (IoT). Het bedrijf heeft een open platform ontwikkeld dat wordt gebruikt voor snelle softwareontwikkeling, integratie en toepassing wat betreft IoT. Sterkste punt is volgens het van oorsprong Zuid-Afrikaanse bedrijf, dat sinds vorig jaar ook een kantoor heeft in Den Haag, de zogenaamde ‘technologie-agnostiek’. Hierdoor kunnen hardware, sensoren en subsystemen met elkaar verbonden worden, zonder dat de systemen afzonderlijk hieronder lijden. Ook blijven ze met elkaar communiceren; vanaf de edge tot de cloud. Lopende processen kunnen ook gewoon doorgaan, besluiten beide bedrijven. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6311415). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.