Managed hosting door True

Arrow koopt eInfochips voor IoT-tak

 

internet of things

De Amerikaanse distributeur Arrow Electronics neemt eInfochips over. Die Amerikaanse ict-leverancier ontwikkelt hard- en software voor het internet of things (IoT). Via de overname wil Arrow zijn IoT-tak verstevigen. De overname wordt naar verwachting in januari 2018 afgerond. Er worden geen financiële details bekend gemaakt.

eInfochips ontwikkelt producten en diensten gericht op het internet of things. Via de overname van dit bedrijf krijgt Arrow toegang tot onder meer engineering, embedded softwareontwikkeling, security, connectiviteit voor mobiele apparaten, applicatieontwikkeling, cloud-configuratie en big-data-diensten.

Het portfolio van eInfochips wordt toegevoegd aan Arrow’s internet of things-divisie: sensor to sunset. Die tak biedt IoT-producten van sensoren tot gateways en van data-analyses tot cybersecurity. Daarnaast biedt het diensten voor onder meer het ontwerp, de ontwikkeling, logistiek en financiering van internet of things.

eInfochips beschikt naast het hoofdkantoor in San Jose over diverse locaties in de Verenigde Staten, India en Japan. Het telt vijftienhonderd medewerkers. Deze treden in dienst van Arrow.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6274318). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.