Managed hosting door True

Storagetek komt met ’tape-spiegeling’

 

De opslagfabrikant Storagetek biedt nieuwe functionaliteit aan voor zijn SN6000 Virtual Tape Manager: mirroring. Door de data te spiegelen, neemt de betrouwbaarheid van deze opslagmogelijkheid toe.

De uitbreiding staat gebruikers toe om gelijktijdig een back-up te maken van hun systeem naar meer dan één tape-apparaat. Volgens Philippe Fosse, Europees marketingdirecteur bij de onderneming, wordt de nieuwe functionaliteit verwelkomd door klanten die hun bestaande databeschermingsmogelijkheden willen uitbreiden. Gebruikers kunnen voortaan aan de slag met een lokale versie of een back-up versie die niet ter plekke is gemaakt. Of ze kunnen hun zekerheid vergroten door een tweede back-up apparaat te laten draaien, voor het geval er eentje kapot gaat. De tweede kopie wordt gemaakt in hetzelfde tijdsbestek als de eerste.   Fosse verwacht dat de helft van zijn bestaande SN6000-klantenkring, ongeveer tweehonderd ondernemingen, de nieuwe functionaliteit wil aanschaffen. Tegelijk denkt hij dat daardoor de vraag naar de virtuele tape manager toeneemt.   Storagetek werkt aan de thema’s opslag, beheer en bescherming om zijn producten beter en betrouwbaarder te maken. Fosse ziet eigenlijk alleen IBM als grote concurrent op dit vlak.   Teus Molenaar  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/8490). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.