Managed hosting door True

Togethersoft kaapt WebGain weg voor Borland

 

Uit de boedel van het noodlijdende WebGain heeft Togerhersoft WebGain Studio gekocht. Daarmee is het bedrijf een stap voor op Borland dat ook op de loer lag.

Eerder al verwierf Oracle WebGains TopLink tools voor Java-ontwikkelaars. De onderneming houdt nu alleen nog Application Composer over. Maar volgens analisten zal dat ook binnenkort worden overgenomen door een concurrent op de markt voor (Java)tools.   WebGain Studio bestaat uit VisualCafé, StructureBuilder, Business Designer en Quality Analyzer. Het verleent ondersteuning voor Bea’s Weblogic Server. Borland geeft toe ook belangstelling te hebben getoond voor, en gesprekken te hebben gevoerd over een eventuele overname van WebGain Studio.   In de overeenkomst is opgenomen dat Togethersoft alle bestaande klanten van WebGain blijft ondersteunen. De onderneming gaat hen een pakket aanbieden om te migreren naar de ontwikkelomgeving van Togethersoft, ControlCenter genaamd.   De sanering in de markt van tool-leveranciers is in volle gang. Rational bijvoorbeeld maakte onlangs bekend NeuVis over te nemen. Dit bedrijf levert gereedschap voor de ontwikkeling van zakelijke applicaties.   Teus Molenaar  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/8376). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.