Managed hosting door True

Fujitsu Siemens opent deur voor Oracle

 

Fujitsu Siemens Computers en Oracle gaan gezamenlijk de nieuwe Oracle Collaboration Suite op de markt brengen in de EMEA-regio.

De bekendmaking van de samenwerking valt samen met de wereldwijde lancering van Oracle Collaboration Suite. Hiermee zet Oracle een stap in de richting van een nieuw bedrijfsonderdeel voor zogenoemde enterprise collaboration software.   De overeenkomst houdt in dat Oracle en Fujitsu Siemens de Oracle Collaboration Suite zullen opleveren, integreren en op de markt brengen op twee high-end servers van Fujitsu Siemens: de Intel-based PRIMERGY en de Solaris/SPARC-based PRIMEPOWER. De collaboration software consolideert en integreert e-mail, fax, voicemail, telefonie en bestands- en agendabeheer in één universeel systeem. ’Integratie heeft de toekomst want klanten zoeken naar softwaresuites die eenvoudig te implementeren en te beheren zijn,’ aldus John McLevy, vice president technology solutions van Oracle EMEA. ’Collaboration software is een nieuwe markt voor Oracle. Door het partnership met Fujitsu Siemens verwachten we in die markt een stevige positie op te bouwen.’   Redactie CRN  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7860). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.