Managed hosting door True

Score Utica lijft KPN-partner VST in

 

Na Breukelen en Vianen krijgt telecom- en it-dienstverlener Score Utica een vestiging in Veenendaal. Het bedrijf neemt daar branchegenoot VST ICT & Telecom. Beide ondernemingen zijn KPN-partner. Score Utica is sinds 2022 onderdeel van familie-investeringsmaatschappij Strikwerda Investments.

Score Utica ontstond in 2019 vanuit een fusie tussen Score Telecom en Utica. De dienstverlener levert als onestopshop telecom- en it-diensten aan het midden- en kleinbedrijf (mkb). Het is een nauwe partner van KPN en een Microsoft Gold Partner voor cloud- en telecomdiensten. Er werken ruim zestig man, verspreid over twee locaties.

VST is een KPN Excellence Partner die zich richt op het KPN ÉÉN-portfolio voor bedrijfscommunicatie. Er werken negen mensen bij het bedrijf. De overname door Score Utica zou synergie opleveren en de dienstverlening aan klanten over en weer verbeteren. VST-directeur Wim van Silfhout doet een stap terug, maar de rest van het management blijft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7577297). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.