Managed hosting door True

Commvault koppelt cloudplatform met dienstverleners

 

Partners handen boks

Backup- en herstelspecialist Commvault stelt zijn recent geïntroduceerde cloudplatform open voor de producten van enkele dienstverleners die actief zijn met cybersecurity, artificiële intelligentie (ai) en cloud computing. Het gaat om Avira, Darktrace, Databricks, Entrust, Netskope en Trellix.

De integraties zijn vooral bedoeld voor gezamenlijke klanten. Voor hen zou het resulteren in snelle detectie van cyberbedreigingen, betere databescherming en incidentrespons en sterkere data governance. Commvault onderbouwt de behoefte hieraan met een onderzoek van IDC. Daaruit zou blijken dat ruim zestig procent van de respondenten het 'waarschijnlijk' of 'zeer waarschijnlijk' acht dat ze binnen het komende jaar te maken krijgen met gegevensverlies als gevolg van geavanceerde cyberbedreigingen.

De producten van de nieuwe partners beslaan samen de volledige beveiligingsketen, aldus de Amerikaanse databeschermingsspecialist. Het gaat onder meer om security information & event management (siem), security orchestration, automation & response (soar), en incident management.

Eerder dit jaar kondigde Commvault integratie aan met producten van Microsoft Sentinel en Palo Alto Networks.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7574916). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.