Managed hosting door True

OBS levert Jacobs Douwe Egberts flexible sd-wan

 

Fabriek van Jacobs Douwe Egberts in Utrecht.

Orange Business Services heeft een veilige end-to-end connectiviteitsoplossing geleverd aan zo'n 120 vestigingen van koffieconcern Jacobs Douwe Egberts (JDE). De oplossing werkt op basis van flexible sd-wan.

JDE zocht naar een schaalbare infrastructuur die eenvoudig nieuwe digitale toepassingen kan ondersteunen en uitbreidingen kan opvangen. Hiertoe heeft Orange Business Services in veertig landen in Europa, Afrika, Azië-Pacific en Latijns-Amerika een wereldwijde connectiviteitsoplossing geïmplementeerd op basis van flexible sd-wan. Daarbij is tevens de gebruikerservaring verbeterd, met name op afgelegen locaties. Verder levert Orange een managed cloudgebaseerde beveiliging voor de infrastructuur van JDE’s datacenters in Amsterdam, Sao Paulo en Singapore.

Volgens de Franse telecom- en netwerkdienstverlener bewees de sd-wan zijn waarde nadat JDE in 2017 Super Group uit Singapore overnam en OBS de kans kreeg om een netwerkintegratie tot stand te brengen. Daardoor kregen de nieuwe teams en vestigingen snel toegang tot de bedrijfsapplicaties en het netwerk. Dit succes leidde er toe dat het bedrijf nu met JDE werkt voor al zijn netwerkdiensten. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7460370). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.