Managed hosting door True

MCS Europe wordt onderdeel van Addtech

 

MCS Europe Group, met vestigingen in Rotterdam en Mechelen, wordt onderdeel van de Addtech-groep. Deze ruim honderd jaar oude beursgenoteerde Zweedse distributeur richt zich met name op het leveren van technologie-oplossingen die toegevoegde waarde opleveren. Addtech is een volledig gedecentraliseerde organisatie met daarin ongeveer 140 zelfstandig opererende distributeurs die zich richt op het midden- en kleinbedrijf.

MCS wordt onderdeel van de divisie Automation, waar ongeveer veertig bedrijven in zitten. Het zal zelfstandig doorgaan met hetzelfde portfolio en dezelfde leveranciers. MCS-klanten zullen in eerste instantie niks merken van het samengaan, maar op de langere termijn kunnen zij profiteren van de extra expertise die de Addtech-groep inbrengt.

‘Draadloze internet of things- en private mobile-netwerkoplossingen zullen de komende jaren alleen maar belangrijker worden voor onze klanten’, meent John van Nijnatten, oprichter van MCS Europe Group. ‘Hier zullen wij ons op blijven focussen. We zijn blij met Addtech zodat we onze groeistrategie kunnen voortzetten; we kunnen direct de Europese samenwerking aangaan met onze ‘zusterbedrijven’, waardoor het eenvoudiger wordt om bijvoorbeeld Europees brede projecten uit te rollen. Het biedt dan ook extra kansen voor ons en onze klanten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7454377). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.