Managed hosting door True

Glasvezelbedrijf Weserve lijft Datacenter Groningen in

 

Weserve, leverancier van glasvezel- en hostingdiensten, neemt Datacenter Groningen over. Het Hengelose bedrijf kan hierdoor zijn dienstverlening uitbreiden met datacenter housing en aanverwante activiteiten.

Het bestaande netwerk van Weserve wordt gekoppeld aan dat van Datacenter Groningen. Dit laatste netwerk bestaat uit een glasvezelring door Noord-Nederland, die meer capaciteit biedt aan het datacenter. Klanten van Datacenter Groningen kunnen straks gebruikmaken van een groter netwerk met hogere bandbreedtes voor internetverkeer tegen lagere kosten.

Weserve beheert het eigen netwerk en hardware vanuit 25 datacenters verdeeld over Nederland. Het bedrijf beschikt over eigen koppelingen met diverse grote glasvezelleveranciers. Daarnaast belicht en beheert Weserve de eigen aangelegde netwerken en die van derden, zoals de netwerken van diverse glasvezel-coöperaties in Nederland. Weserve bedient zowel de zakelijke- als de consumentenmarkt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7410312). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.