Managed hosting door True

Techone hengelt Nemesys Groep binnen

 

Techone, de dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie voor het mkb, kondigt de overname aan van de Nemesys Groep, een ict-leverancier uit Oud-Beijerland. Met de overname breidt Techone zijn productportfolio verder uit met onder meer it-beveiliging. Het is de 26ste acquisitie voor de Rotterdamse ict-groep, ondersteund door investeerder Nedvest.

De Nemesys Groep biedt het mkb diensten op het gebied van it-beheer, telefonie, cloud en cybersecurity. Er werken ruim veertig mensen bij het bedrijf. 

Nemesys Groep zal vanuit het huidige pand in Oud-Beijerland als zelfstandige unit blijven bestaan binnen Techone-groep. Voor de klanten betekent deze overname dat zij toegang krijgen tot het bredere productaanbod van Techone.

  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7369178). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.