Managed hosting door True

SLTN en Axians regelen ict-netwerk van CBR

 

Axians en SLTN vervangen de vaste netwerkinfrastructuur van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Het netwerk biedt gebruikers, locaties en externe partijen toegang tot de diensten van de organisatie. De twee dienstverleners wonnen in april de zogeheten Rijksoverheid Aanbesteding voor Datacenters (Road 2021). Ze zetten daarbij in op software-defined networking en nieuwe securitytechnologie, waardoor het netwerkbeheer wordt vereenvoudigd, geautomatiseerd en beveiligd.

De gegunde opdracht maakt deel uit van het programma IT for Purpose, waarmee het CBR zijn ict-landschap wil verbeteren en klaar maken voor de toekomst. Het draait daarbij om efficiënt beheer, beveiliging, schaalbaarheid, stabiliteit en flexibiliteit.

Naast de levering en implementatie van het netwerk, nemen SLTN en Axians ook het onderhoud en beheer op zich. Ze gebruiken daarvoor technologie van HPE Aruba, VMware en Fortinet. Axians levert het netwerk en de security, terwijl SLTN de servers en storage regelt.

Het CBR neemt jaarlijks anderhalf miljoen examens af.Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7360106). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.