Managed hosting door True

Centralpoint en Vincere worden Dustin

 

Centralpoint en alle bedrijven binnen de voormalige Vincere Group worden omgevormd tot Dustin. De naamsverandering weerspiegelt de strategie om een sterke it-partner te worden in de Benelux, zo motiveert het bedrijf. Dustin is actief in de Benelux en Scandinavië en een van de tien grootste it-bedrijven in Europa.

Dustin is sinds 2018 aanwezig in de Benelux, met de overname van Vincere Group, en breidde in 2021 uit met de overname van distributeur Centralpoint. De bedrijven binnen de voormalige Vincere Group zijn Compromise Domino, Issys, Norisk IT, Switch, Unilogic en Xcellent.

Door zijn competenties en aanbod onder eenzelfde merk te centraliseren, wil Dustin zijn positie in de Benelux versterken. 'Als één merk zullen we blijven voortbouwen op het sterke aanbod van Centralpoint voor grote bedrijven en de publieke sector, de managed services van de Vincere-bedrijven en Dustins online-vaardigheden en het aanbod aan kleine en middelgrote bedrijven', zegt ceo Thomas Ekman.

Dustin stelt ongeveer 2.400 werknemers en heeft zijn hoofdkantoor in het Zweedse Nacka Strand. De omzet tikte in het boekjaar 2020-2021 af op iets meer dan anderhalf miljard euro. Ruim negentig procent daarvan kwam van de bedrijfsmarkt. Dustin heeft in totaal zo'n 280.000 producten en bijhorende diensten in het aanbod. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7356747). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.